logo

Удружење

Грађана

ЛЕКА

serbian_icon english_icon

 Тел: 061 297 52 03

 Скајп: ugleka

Е-Пошта: udruzenjeleka@gmail.com

Пројекат "Солидарна одећа"

Пројекат ,,Солидарна одећа'' се односи на следеће активности: постављање контејнера за прикупљање половне гардеробе. Прикупљање половне гардеробе са кућне адресе, прање одеће и донирање одеће социјално угроженом становништву.

Општина Пирот ће у 2014. години финансирати овај пројекат са 85.000,оо (осамдесет пет хиљада) динара, а подршку пројекту су пружили Центар за социјални рад Пирот и Црвени крст Пирот, препознавши га као општи интерес. Контејнер је постављен на Омладински стадион, а локацију је обезбедио Спортски центар Пирот. Донацијом прашка за прање, у пројекат се укључио и ,,Хенкел Србија ДОО''.

Донацијом бисте допринели куповини већег броја контејнера, проширење пројекте уз учешће већег броја младих!

Донирајте

Мали Шангај

Захваљујући донацији ,,Tigar Tyres" и уз сарадњу са Полицијском управом у Пироту- Одељењем саобраћајне полиције у Пироту у току августа и септембра 2015. поделили смо 124 комплета светала бициклистима, који нису имали светла.

РТС1- Пиротски Потрчко, три године каснијеБлиц- Акција за примерПлус 010- Уместо казне поклонПиротске вести- За већу безбедност бициклиста у ,,Малом Шангају"

Етно гламур

Етно гламур је ауторски пројекат нашег члана, Силване Тошић. У питању је модна ревија, која ће се одржати на Тргу испред Галерије ,,Чедомир Крстић" 19. јула. Линија је инспирисана мотивима Пиротског ћилима. Пројекат се реализује уз подршку Града Пирота, Галерије ,,Чедомир Крстић" у Пироту и Дома културе Пирот.